Trafficking

Trafficking, betyder helt enkelt förbjuden handel.

Ordet trafficking förknippas ofta med människohandel men gäller också för all förbjuden handel med varor, som exempel narkotika och vapen.
När det kommer till trafficking av vapen så tror jag att myndigheter och polis har resignerat för länge sedan.
Trafficking av narkotikaämnen har man en bra organisation mot, men når inte helt fram och inflödet till Sverige och övriga länder omkring oss av olika drogämnen bara ökar tillsammans med risken för spridning av livsfarliga recept, som sprids ibland annat i Ryssland på landsbyggden.
Konsekvensen av användandet av vissa av dessa recept är efter en kort tid att köttet i kroppen lossnar från benstommen.
Trafficking, handel med människor för arbetsuppgifter i tillverkningsindustrin. Handeln står inte framför vår dörr, den har passerat tröskeln.
Det har också sexhandeln med unga kvinnor och barn gjort, den har inte bara passerat tröskeln den har kommit innanför våra väggar, närmare än vad många tror.
Jag tror att om vi fortsätter träffas och prata planer om hur vi skall komma tillrätta med problemet på det viset som politiska samtal tidigare gjorts och fortfarande görs, kommer vi ingenstans förrän köttet lossnar från våra ben, i graven, på grund av dåliga recept på planer.
Jag har under mina resor sett det mesta, tror jag, och under den tiden det tog att samla fakta för trilogin, UNDER FLODEN, den första delen, fyra år, lärde jag mig att falska äktenskap och falska adoptioner var bland de sätten som människohandlare använde sig av för att nå sina syften.
Detta kan också fungera som i ett kedjebrev, jag kräver av tre stycken att dessa skall skaffa sig ytterligare tre, eller flera som är villiga att adoptera eller gifta sig för att sedan med dessa dokument ta erövrade personer och barn till sina respektive länder.
Där de sedan bli sålda till sexköpare.
Nu tror vi att detta gäller bara i Asien, eftersom trilogin och www.beewithus.com berättar om hur det fungerar i dessa länder.
Men nej, det omfattar också Europa och Ryssland, det är bara lite mer sofistikerat.

Inom EU ökar handeln varje år och länder som Holland står inte bara och tittar på, de vänder ryggen till, jag hoppas att inte vårat land gör som de andra.
Men handeln ökar här också, det vet politiker och polisen.
Till råga på eländet har vi politiker i EU och här som inte kommer fram med sina budskap.
Media spelar en stor roll, de kan inte fortsetta med att skriva små artiklar varje gång det kommer upp någonting om mäniskohandel. En våldtäckt tas nästan inte upp och om den tas upp görs det smått, så smått att mäniskor som läser om händelsen passerar många gånger utan att ta innehållet till sig.
Det måste tas upp stort och fördömmas, offer skall tas på alvar, ingen vill bli en handelsvara och slav.
Samnang i Tiggarpojken och hans kompisar ville inte bli sålda varken för tiggeri eller till sexköpare.
Men det blir barn över hela världen och sexköparna finns även i Sverige
Lu i Under Floden, som blev våldtagen av polisen i Laos, fick aldrig någon upprättelse, det får sällan andra kvinnor och unga flickor i andra länder och Sverige heller.
I sista delen, Sista färden, tar mäniskorna saker i egna händer och det är möjligen det myndigheter vill.
Slutligen, ja trilogin utspelar sig i Asien och inte här i vårt vackra land.
Tur tänker många.
Fel säger jag.

Det finns här också, det ökar och nätet gör sitt där många barn luras in i utnyttjandet.