0 produkter - 0.00 kr

Prostitution

Prostitution har existerat sedan urminnes tider och innebär handel med sexuella tjänster. Det klassas också som världens äldsta yrke/profession.

Det är ett kontroversiellt ämne att ta upp och det skiftar enormt hur lagstiftningarna runt omkring i världen ser ut. I många länder är prostitution fortfarande lagligt och främjar turismen då många turister åker dit för att nyttja pojkar, flickor, kvinnor och män. Prostitutionen omsätter miljarder i den legala branschen. Den illegala prostitutionen är svår att beräkna då den också sker i många privata hem, det finns en miljardindustri med porr på webben och i Tv-kanaler.

Det finns extremt många olika typer av prostitution med allt ifrån lyxbordeller, horhus, gatuprostitution, prostitution via webbplatser, bordellverksamheter med hallickar med mera.

Många flyktingar som har flytt undan krig och annat elände kommer tyvärr in i prostitutionsverksamheter då dem inte alltid får den hjälp de behöver från diverse myndigheter i världen, många tvingas i hemlöshet och behöver tigga och utnyttjas ofta som sexslavar. Många måste sälja sina kroppar för att ens ha en chans att överleva i dessa samhällen.

USA gick år 2009 ut med att sex-trafficking är den största formen av människohandel och att 79 % av all människohandel är prostitution. Sex-trafficking och prostitution är klassat som den snabbast växande slavhandeln i världen. Ni som trodde att slaveri inte existerade i modern tid, tänk igen.

Barn säljs in i den globala sexhandeln varje år, oftast kidnappas de eller också är de föräldralösa så att ingen saknar dem. Det förekommer till och med att deras familjer säljer dem till hallickar för att ha en möjlighet att överleva. Vanligast gällande detta är i Thailand, Filippinerna, Sri Lanka, Vietnam, Kambodja, Nepal och Indien.

Detta är ett stort problem och tyvärr så blundar många för dess existens och bara borstar av det ifrån sina axlar som om det vore något fult, utan att ställa sig frågan vad det är som har drivit en person så pass långt in i en värld som inte bara är farlig, utan som slutar med att extremt många dör i förtid.

Självklart tycker vi på Bee with us att det är för jäv….. att prostitution existerar och att det existerar en acceptans i samhället över handel med mäniskor.
Vi är här för att skydda de personer som tvingas in i prostitutionen utan den fria viljan. Kidnappning och trafficking är extremt vanlig och kommer närmare med nätet som hjälpmedel.
Hjälp oss att hjälpa dessa barn och vuxna till ett bättre liv, stöd oss på beewithus, med att informera vidare att vi finns och ge hjälp direkt till behövande lokala organisationer.