0 produkter - 0.00 kr

Varför Bee with us?

Det finns en mängd organisationer där ute, många jobbar på samma sätt, många konkurrerar.

Många jobbar mycket bra med media och sprider kunskapen, många är bra på att samla in medel för spridning i den egna verksamheten och flera har ett alltför stor internpolitisk börda tillsammans med ett stort eget behov av pengar.

Det bör bli fler organisationer som sprider kunnandet om trafficking och om det beror på feghet, trötthet eller bara svaghet, vet vi inte.

Men vi vet att det för närvarande är den största slavhandel som någonsin existerat i världen.

Vi vet att slavhandel avskaffades för länge sedan och fördömdes av alla stater i världen, men sexhandeln och sexslavarna har man inte rört, den handeln bara ökar, så vi måste starta ett nytt krig för att få stopp på den eller räcker det med att vi knackar på dörren hos FN och får dem med i Bee with us.

Vi vet också att mycket av den fisk vi äter i Europa och andra delar i världen kommer från Asien eller bara förpackas där, efter att fisken tagits upp i exempelvis norska vatten och att arbeten i fiskindustrin sker med barns händer.

Stoppar vi det så har vi kanske inga skalade räkor på middagsbordet.

Därför skall Bee with us förmedla kunskapen och bidra till att stoppa all trafficking av barn i sex- och produktionsindustrin.

Läs mer om hur Bee with us arbetar, klicka här